gratis introductieles op 17 of 18 juli

kennismaken met Mindfulness

Ontdek wat het voor jou kan doen!

We hebben een druk leven vol afspraken en “verplichtingen”. Iedereen vraagt onze aandacht en je wilt niemand tekort doen. Zeker je partner of gezin niet! Dagen vliegen voorbij en…eigenlijk verlang je gewoon naar wat meer rust in je leven. Met meer ruimte in je hoofd voor èchte aandacht.

Als jij dit gevoel herkent meld je dan aan voor de gratis introductieles “Kennismaken met Mindfulness”. 

Tijdens deze les ontdek je wat mindfulness precies inhoudt en hoe jij er in het dagelijks leven profijt van kunt hebben.

Uiteraard gaan we tijdens deze les ook wat meditatie-oefeningen doen.

De Details...

  • Wanneer: 17 juli 19:00uur óf 18 juli 10:00 uur
  • Per les is er ruimte voor 6 deelnemers
  • Locatie: Janma Yoga, van Hoornlaan 21 Zutphen
  • Deelname is gratis en vrijblijvend.

Meld je nu aan!

Lijkt het je leuk om mee te doen? Vul dan het onderstaande formulier in. Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt.

Afgelopen winter de training Mindfulness gevolgd bij Astrid Willemsen en dat is heel goed bevallen. De training helpt enorm om het zelf inzicht te vergroten, je ontdekt jezelf opnieuw en hoe het brein werkt en investeert in veel meer aandacht voor jezelf. Een echte aanrader als je niet lekker in je vel zit en wilt openstaan voor meer levensgeluk en  stabiliteit. Omgaan met stress en vervelende situaties en beter omgaan met wat zwaardere tijden zijn onderdelen van de training.

Astrid is een kalme en toegewijde docent, ze wil echt mensen helpen zonder commercieel gewin en toont oprechte interesse in de deelnemers. Ze beheerst de theorie en past haar zeer prettige rustgevende stem goed toe in de praktijk oefeningen, dit alles in de prettige rustige praktijkruimte. Daarnaast draagt zij zorg voor een omgeving waar je je veilig voelt en zij oprecht aandacht heeft voor de vragen die jou bezighouden.

Een echte aanrader dus en  bij twijfel zeker doen, ik profiteer er nog dagelijks van en kan daar jaren mee vooruit. Het vraagt wel de nodige inzet maar het is zeker de moeite waard. Het zou onderdeel van het onderwijs moeten worden voor een betere volksgezondheid zowel geestelijk als lichamelijk en een vriendelijker samenleving.

Frank